Sol!

Idag när jag vaknade, sken solen.Hur skönt som helst. Och det bästa är att den fortfarande skiner.
Passade på att ta en liten cykeltur i det fina vädret. Bort till cykelaffären och pumpade däcken. Märkte vilken dålig benstyrka jag har. Det måste vi göra något åt!

Jag har packat nio lådor idag. Och det bara i vardagsrummet. Förstår inte var alla grejer kommer ifrån. Men just nu orkar jag inte packa mer. Ska nog ta och titta lite på bröllopstorget och sen sätta mig på min mysiga fönsterbänk och läsa nya Harry Potter boken.

Har även fått hem hjärtstämpeln, som jag skulle ha till inbjudningarna. Men den är nog för liten. Så troligtvis får vi rita för hand ändå. Tur att man har 2 systrar och en mamma som tycker om att pyssla.

Bröllopsplanering!

Vi är i full gång med bröllopsplaneringen. Här ska det nämligen bli bröllop till vintern.
Har hunnit med en hel del.

Idag har jag suttit lite med inbjudningskorten. Det kommer nog bli bra till slut.. Allt har nämligen inte gått lika smidigt som vi trodde. Bland annat släppte limmet på 70% av korten :(. Men nu hoppas jag att jag fixat till det.
Var även och provade brudklänning idag. Plus att jag har köpt skorna jag ska ha. Så nu stoltserar jag runt i dem här hemma.

Imorn blir det nog lite flyttpackning. Ja du hörde rätt. Vi ska flytta igen. Och det rätt så omgående. Markus har fått jobb i Uddevalla från och med 25 februari. Så här är det tvära kast. Vi ka bo hos mina föräldrar tll den 1 april då vi får tillgång till lägenheten i Uddevalla.
Håller på söka jobb i Uddevalla just nu. Har inget erbjudande just nu, men sommarjobb går ju alltid att få.

Först ska jag äntligen, efter att jag har stått på väntelistan i nästan två år, operera handen dn 29 februari. Är en knöl som måste tas bort. Och då får jag ändå inte jobba på 2 veckor. Men jag hoppas att jag får nått från april. Måste ju spara pengar till bröllopet.

Nu blir det sängen.

Glöm inte att krama om några människor imorn som kanske inte har någon annan som gör det. Det är ju ändå alla hjärtans dag. Visa helt enkelt lite mer omtanke mot dina medmänniskor. Ett vänligt leende räcker långt. (om du nu inte är kramsugen).