*Sjuk*

Idag är jag hemma från skolan igen :(
Inte alls kul att vara sjuk nu, när jag redan har missat så mycket.
Sitter här hemma och snörvlar, hostar och sooover. Är sjukt trött och har ont i hela kroppen.
Börja få lite ont i bihålorna med, hoppas verkligen att jag slipper bihåleinflammation.

Har iallafall gjort läxorna som vi hade till idag, och mailat dom till min lärare. Uppgiften var att skriva en egen psalm. Vet inte riktigt vad jag tycker om min psalm. Skrev klart den igår, när jag var hur trött som helst och mådde skit.

Får ringa nån klasskompis sen och kolla vad veckans vers är. Varje vecka ska vi nämligen lära oss en vers ur bibeln utantill. Och sedan har vi prov på den måndagen efter.

Förra veckan var jag iallafall hela veckan i skolan. (applåd) Min första hela vecka i bibelskolan =). Trivs bra i klassen, och trivs också bra här i Jönet.
Håller på att söka lägenhet/rum för fullt nu, då jag måste lämna min nuvarande lägenhet den 30.November. Inte lätt att få tag på en hyreslägenhet här. Men det fixar sig säkert.
Även Markus är igång och letar efter ny lägenhet. Han ska lämna sin den 31. December. Han fundera på en bostadsrätt. Så är det nån som har för mycket pengar, får ni gärna höra av er till mig eller Markus. =)

Nu ska jag fortsätta sova och halvtitta på tv.

Ha det gött allihopa därute.

Opererat bort blindtarmen

Kom på att jag glömde skriva om vad som hände, när jag kom hem från sjukhuset sist. Så här en liten uppdatering:

Vi åkte till Lilla Edet på dopet av Ronja(min brorsdotter). Redan på väg upp fick jag ont i buken igen. Men tänkte att det går säkert över. Det blev värre under dagen. På kvällen när vi var hemma i Jkpg igen, hade jag rejält ont, men det gick ändå att hantera.
Så jag bestämde mig att följa med klassen ut till Bunngården. Vi skulle vara där från mån till tis för att llära känna varandra lite bättre. Men efter vi hade ätit lunch på måndagen, fick jag jätteont. Var tvungen att gå och lägga mig. Jag blev sämre och sämre. Så vid fyratiden, körde dom in mig till akuten. Kunde då inte ens gå in själv, pga att jag hade såna smärtor. Så dom hämta mig med rullstol och körde in  mig direkt. Behövde inte vänta eller nåt. Läkarn kom väl inom tio minuter.
Dom bestämde att lägga in mig igen. Låg där hela veckan, med starka magsmärtor. Så på lördagen bestämde dom att ta bort blindtarmen ändå. Sedan dess har smärtan blivit bättre. Men har fortfarande ont i tarmarna, och svårt för att äta och emellanåt svårt för att behålla maten.
Ska på återbesök om nån vecka. Hoppas dom hittar vad som är fel snart.
Nu är jag iallafall av med blindtarmen.

7 månader

Nu har jag behövt stå ut med honom i 7 lååånga månader. Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till...Det blir bara jobbigare för varje dag som går.

Hahha nu chockade jag er allt. =) Men det är raka motsatsen.Markus gör mig jättelycklig. Är jättestolt över att få ha han som min pojkvän. Dom här sju månaderna har varit helt otroliga. Har svårt atta sätta ord på hur mycket jag älskar honom. Känns jättebra att vi nu, när jag har flyttat till Jönköping kan träffas varje dag.

I måndags kväll, fick jag plötsligen JÄTTEont i magen när M och jag var ute på promenad. Så han fick leda mig hem. Väl hemma, tänkte jag att vetekudden kanske skulle hjälpa. Så satt där en bra stund med den på magen, men smärtan blev bara värre. Så jag ringde till sjukvårdsupplysningen och dom tyckte att jag skulle åka upp till akuten. Så vi åkte dit vid 23 tiden. Läkaren på akuten misstänkte blindtarm, men var osäker, så ytterligare en läkare kom och tryckte på min ömma mage =(. Sen kom även en gynekolog och undersökte mig, för att utesluta att det var nåt tjejigt ;) Men dom besluta att lägga in mig på akutvårdsavdelningen. Så dom satte dropp m.m eftersom jag fick vara fastande, ifall dom skulle behöva operera. På morgonronden på tisdag, bestämde man sig för att operera, då smärtan hade blivit värre(sov inte en blund den natten). Vid tre tiden gick dom in i magen för misstänkt blindtarm, men det var inte det, utan hade vatten och blod i buken. Anledningen till det tros vara att jag har blött baklänges vid menstruation. Alltså via äggledarna. OP gick bra, och i onsdags kväll, fick jag åka hem.
Har ont av operationssåren, men mår mycket bättre.

Nu blev det ett rätt så långt inlägg, men ska sluta skriva nu.

Vi ska åka till Lilla Edet om en liten stund. Min brorsdotter Ronja ska döpas.