Jobbyte?

Jag har sökte en tjänst på Rosenhäll i Uddevalla. Igår var sista ansökningsdagen. Nu väntar jag på att dom ringer! Skulle vara så skönt att jobba i Uddevalla. Då slipper jag pendla till Vänersborg varje dag. Hoppas verkligen att jag får jobb där.

I helgen jobbade jag mest. Sen kom Markus till Uddevalla i söndags. Allt känns så bra mellan han och mig. Kan inte få nog av han. Skulle helst vilja vara 25 timmar om dygnet med han. =)

Nu sitter jag hos mina föräldrar och fryser. De har det inte varmt hemma.

Det e skönt att vara ledig idag.
Idag är det ju också fettisdagen. Markus kom till mig med semla. Det var jättegott.

Klantig som jag är, har jag slarvat bort laddaren till min mobil. Eller jag hoppas att den ligger på jobbet. Men jag har inte mycket batteri kvar nu. Får hoppas att den räcker tills imorn, och att jag har laddaren på jobbet. Känner inte heller nån i min närhet som har samma laddare som mig. =(

I eftermiddag blir det nog skridskoåkning.

På fredag ska jag åka till Jönköping och hälsa på Markus. Längtar mycket tills dess.

Lycklig..

Mitt liv e så underbar just nu. Har inte varit så här lycklig på ett bra tag. Visste inte att man kunde vara så kär. Det känns underbar.

Idag skulle jag egentligen jobbat, men jag orkar inte riktig. Eller jag orkar, det e snarare kroppen som inte vill som jag. Känner mig som en kärring. Orkar inte ens gå uppför trappor. Igår märkte jag att det också e svårt att gå nerför :S  Blir andfådd och slö. Så idag ska jag bara ta det lugnt.

Helgen:
Fredag var jag ledig. Var ute på torp en sväng med Mia. Och så gick vi strandpromenaden. Det var jättefint därute. Visserligen var det kallt, men solen speglade sig så fint i vattnet. Senare på kvällen åkte jag till Högsäter.

Lördag vaknade jag tidigt, för att mina syskon lekte. O de var rätt så högljudda. Men lite mysigt var det allt att lyssna på deras lek. Efter frukosten var det dags för skridskoåkning. Mina föräldrar har en liten damm bakom huset, där vi bruka åka. Solen sken, och det var jättemysigt att åka med syskonen. Roligt att se hur bra Samuel(4) kan åka nu.
Efter middagen, hjälpte jag te att göra iordning stugan som mina föräldrar hyr ut.
Därefter var det dags för skridskoåkning igen. Efter vi fikat, försökte Christine o jag att longera Daisy, men hon var stönig så vi gav upp och åkte skridskor istället. Det började bli mörkt och väldigt kallt, så vid halv sju gick vi in.
Vid sjutiden kom Markus och hämtade mig. Vi titta på melodifestivalen och film med hans kompisar. Det var trevligt.

I söndags kom Markus och hämta mig innan mötet. Gick tillsammans te Pingstkyrkan. Sen åt vi middag hos hans mamma.
På kvällen myste vi och såg på dagispapporna med en stor godispåse *ler*

Saknar dig Markus! PUSS på dig!


Kär =)

Jag ska försöka samla tankarna lite och kommer ner en stund på jorden. För just nu svävar jag omkring på rosa moln i sjunde himlen. Anledningen till det är Markus. Han och jag blev ett par i fredags. Han är en helt underbar kille. Jag är lycklig och allt känns jättebra.

Jag har haft en underbar helg.

Hade Joachim från lördag till söndag. Han är ett riktigt energiknippe. Han körde helt slut på mig. Han fällde en underbar kommentar som bara han kan göra. Kommer inte riktig ihåg i vilket sammanhang han sa det, men det handlade iallafall om tjejer och killar.

"Tjejer har massa hårsprej och sånt, killar har bara det som behövs.."
                                                                                                               -Joachim 8 år-

Idag har jag jobbat sista dagen för den här veckan.
Nu ser jag framemot helgen..

Saknar dig Markus. Puss på dig.