Änglavakt...

Visste inte att man kunde vara så klantig som jag är...

Idag åkte jag hemifrån vid 17.00. Var borta i 1,5 h. När jag kommer hem igen, ser jag att jag hade glömt plattan på. Som tur var stog den på låg värme.

Men jag hade ändå Änglavakt. Vill inte tänka på vad som hade kunnat hända.

Där finns det en fördel att ha tvångshandlingar. Det är bättre att dubbelkolla allting än att utsätta sig själv för en sådan risksituation.

Annars leker livet för mig just nu. Händer massa positiva saker hela tiden...
Undrar hur livet skulla vara utan Internet o Telefon. tur att det finns.  ;-) Eller hur........

Planer för helgen: Ska sitta på en stol och stirra rakt fram och inte göra nånting.

Klant...

Ja då var det ett nytt år. Det är bara tredje veckan i Januari, men ändå har det hänt en hel del...

Nyårsfirandet var lugnt och skönt. Firade med mina föräldrar och syskon.
Jag har jobbat hur mycket som helst den här månaden. Har egentligen ett vikariat på 75%, men i Januari har jag jobbat lite mer än heltid. Men det är rätt så ovant för kroppen att gå från arbetslös till heltidsjobb i hemvården. Så jag har varit hur trött som helst på kvällarna. Oftast satt jag bara i soffan och gjorde ingenting. Orkade inte ens glo på tv...Och då e man trött.
Nu skulle jag egentligen vara på jobbet..men det e jag inte pga att jag klanta till mig igår.

1. Januari: Var hos mina föräldrar.
2. till 6. Januari: Jobbade. Hände inget speciellt. Hur trött som helst på kvällarna.
7. Januari: Tränade bodypump. Hur skoj som helst. Ledig från jobbet.
8. till 12. Januari: Jobbade. Kände av att jag började bli lite piggare efter jobbet. Fick reda på att jag inte skulle få mitt vikariat förlängd, för att chefen tyckte att jag inte behövdes.
12. Januari: Min 22-årsdag. Jobbade till tre, sen kom min far och hämtade mig och så hade jag kalas hos mina föräldrar. På kvällen tog jag ett glas vin med mina föräldrar och pratade om allt möjligt.
13.Januari: Åkte till Göteborg med Markus. Vi var och käkade och efteråt såg vi "The Holiday" på bio. Hade jättetrevlig ;-)
14.Januari: STORM!! Höll mig mest inomhus..fast jag hade tankar på att testa gå ut med paraply och se om jag skulle flyga bort ;-)
15.Januari: Jobb. Fick reda på att mitt vikariat ändå blir förlängd till siste mars =). Var även på ortopeden på U-A sjukhus för bedömning av min handled. Har en knöl i den, som gör att det gör ont att röra handen. Läkaren kom fam till att den måste tas bort. Så nu sitter jag i kö för operation...
16. till 19.Januari: Jobbade

Gårdagen:
Gick upp kl. fem som vanligt och åkte te jobbet. Var hur trött som helst men annars mådde jag bra. (Var trött för att jag la mig sent. Hade en kompis på besök kvällen innan). Jobbade på som vanligt, och allt gick bra. Sista besöket jag hade innan lunch, var ett städ hos en gammal gubbe. När jag gick därifrån, mådde jag lite illa och började kallsvettas ock det kändes som att bena inte skulle bära mig till lokalen. Men jag klarade av att gå dit. Väl där, åt jag lunch, och vilade lite. Sen gick jag ut o tog lite frisk luft. När jag skulle gå in igen och uppför trappan, blev jag yr.
Ramlade och slog huvudet hårt i stentrappan. Därifrån minns jag inte så mycket.
Arbetskollergorna ringde iaf ambulans, eftersom jag knappt var kontaktbar.
De tog med mig te akuten på NÄL. Var där i några timmar för observation och röntgen av huvudet eftersom de misstänkte en blödning.
Men röntgen var bra. och jag fick gå hem med Hjärnskakning som Diagnos.
Så nu e jag ledig i några dagar.

Just nu är jag oerhört slö och har huvudvärk. Är fortfarande lite ljud och ljuskänslig. Men jag mår bättre än igår. *sitter med solglasögon vid datorn*