Lugnet efter stormen..

Stormen kom hit vid 7-8 tiden igår kväll. Sen börja det blåsa rejält framåt elva-tolvtiden..satt i mitt vardagsrum, och undrade om mitt stora fönster skulle kunna stå emot. För man såg nämligen, hur det trycktes inåt. Lite läskigt var det. Men nu har stormen avtagit lite grann. och rutan sitter kvar =).

Veckan som gått, har varit underbart!

Den började med, att jag blev klar med min Undersköterska-utbildning i söndags kväll. Så på måndagen ringde jag runt lite, för att höra om jag kunde få jobb nånstans. Hade inga framgångar...fick nej på nej. Så jag började bli lite deppig. Då ringde en kompis och undra om vi skulle ut och gå. Tänkte att det var precis vad jag behövde, så jag tog på mig, och skulle precis gå, när min mobil ringer.
Då ringde nån från hemtjänsten i Vänersborg. Hade skickat mitt CV dit för typ en månad sen. Och hon sa att jag kunde börja som timvikarie där =). Och hon sa att jag kommer få ett vikariat så småningom. Då blev jag jätteglad..så igår var jag där och fyllde i lite papper. Nu väntar jag på att dom ska höra av sig och säga när jag kan börja.. =)

Annars har jag träffat vänner under veckan, tittat in på Clas Olsson(öppnade förra veckan) och hälsat på min kära familj.
Dom ska åka iväg imorgon. Två vuxna och åtta barn! De ska åka till Öland. Önskar dom en trevlig vecka..Kommer sakna dom.

Sen har jag bestämt mig för att jag ska bli kontaktperson åt Joachim. Han är åtta år. Och hans föräldrar behöver avlastning. Så jag ska ha honom ett visst antal timmar i månaden. Ser framemot det. Älskar den grabben.

Känns som att jag samlar rätt så många vuxenpoäng nu =) Jobb och extramamma. Det är väl värt vuxenpoäng *ler*