Regn

Inte jättekul att vakna till en regnig söndag. Men man kan inte alltid få som man vill. Så istället för att sola, uppdaterar jag bloggen lite grann.

Nu vet jag med 98% säkerhet vad jag ska göra till hösten. Jag ska gå bibelskola Grow i Jönköping. Har redan tecknat kontrakt på 2:a hands lägenhet. I samma hus som min älskade pojkvän =). Och det räcker inte med att vi kommer bo i samma hus, vi kommer bo dörr i dörr i samma studentkorridor. Känns jättebra. Så den förste augusti kommer jag flytta till Jönköping.

Troligtvis kommer jag bo hos mina föräldrar i Högsäter(Färgelanda Kommun) under sommaren. Ska säga upp min lägenhet imorgon.

Knät är fortfarande inte bra. Är sjukskriven till siste juni. Och ska på återbesök den 13. Juni. Just nu har jag inte så stora förhoppningar om att jag kommer kunna jobba i sommar. Även om jag kommer gå utan kryckor snart, kommer det ta lång tid innan knät är stabil igen. =(

Markus och jag har iallafall fixat vagn till Nyhem nu. Ska bli skoj att åka dit. Inte alls lång tid kvar nu.

Har varit mycket hos Markus i Jönköping. Men nu kommer jag vara en hel del i Uddevalla. Måste börja packa ner mina grejer. Kan ju hända att jag kommer flytta i mitten av Juni. Och det e inte särskild lång tid kvar tills dess...
Tyvärr jobbar Markus i stort sett alla helger i maj. Förutom nästa helg, men då ska han till Karlstad. Så jag kommer inte få se så mycket av han. Saknar honom hur mycket som helst. Allt känns så rätt med han. Ser verkligen framemot ett liv ihop med honom.